Jobbet starat..

Jaha då var det onsdag och 4 dagars jobb startar. För ska jag fika med Emmelie nu i eftermiddag och därefter blir det mys och middag innan jobbet klokcna 21 kallar. Återstå att se hur kvällen kommer bli eftersom vädret denna dag inte jobbar med precis.

Cyklade hemfrån arbetsintervjun och jag kan säga som så här.. regnet ÖSTE ner och ur mina kläder går det att vrida ur hinkvis med vatten, sånt är livet.

Ska ta fram dammsugaren och dra över lägenheten en sväng så man slipper göra det i helgen.

Ha en bra dag!

Sommar!

Sommaren har dragit igång och det verkar t.o.m. som att vädret kommer att vara med denna veckan. Så det får bli en del stek på beachen. Ska snart ta tåget hem till T-torp där syskonen och en sida av släktens kusinen ska hålla till hela kvällen.

Först får det bli lite sol på altanen så man kan bättre på den lilla brännan som finns kvar sedan förra solningen. Startar dessutom veckan med två dagars HEL ledighet, vilket innebär inget jobb fören på onsdag kl. 21, sedan kör vi på fram tills söndag morgon då ytterligare en ledig dag väntar.

Hjärtat klappar för något, hjärnan tänker på någon och ett stående leende på läpparna är den nya vardagen :)

Ha en bra dag!

Midsommar!

Jaha nu ligger man här i sängen och midsommarafton är över. Valde efter mycket många om och men att vara nykter denna afton. Hade lite feber och alvedonen gick heta vad därför kvällens chafför.

Hade en mycket trevlig kväll hos lilla Sara med vänner, både nya som gamla.

Sitter nu och har fyllt magen med köttfärssås och spagetti och i soffan ligger 2 som är SJUKT bakis och trötta :)

Ikväll blir det jobb, eller kväll och kväll idag drar det igång redan vid 17 och vädret talar ju inte precis emot denna dag utan det kan nog allt bli en del att göra. Men det återstår att se?!

Ha en bra dag och kväll!


Veckodag?

Ja, vilken dag är det egentligen? Tisdag, Onsdag, Torsdag? Ställde mig själv frågan när ögonen öppnades och klockan hade ringt. Sängen är tom och tvättmaskinen går i 150...

Dagen kommer att rullar på i en väldans fart. Hanna kommer förbi vid 11 tiden och det blir en promenad innan tåget går till Kinna och lilla Natsys födelsedagsfirande. Tåget hem ikväll till Tysklandsmatchen på tv:n och sedan blir det mys..

Imorgon ringer klockan TIDIGT och denna gången vid 05.00 eftersom imorgon är det TYSKLAND som står på schemat, bussen tillsammans med mor, far och Ellan. Kommer bli en mycket trevlig resa och inhandlingslistan är lång..

Ha en bra dag!

Dagens tips


http://www.youtube.com/watch?v=hVbkx89F4DI


PS. Club monday i Halmstad i Måndags slår det mesta, helt sjukt bra kväll!! DS.

Club Monday!

Ny vecka, nya utmaningar och prövningar... Nu mera måndagmorgonens nya inställning!

Ska snrt möta upp Lovan för att göra stan osäkert och sedan förbereda inför kvällens "lilla" förfest. Men buss kommer vi att transporteras ner till Leffes i Halmstad och parta loss på Club monday!

Morgondagen är redan i huvudet en plåga eftersom det är personalmöte och vinprovning 12.30! Ursch, men det är bara att ta den :)

Har haft en toppen helg med allt som följde där till. Midsommar är fortfarande MYCKET oklar, men det ska nog finnas en lösning på det hela med. Först ska vi ta oss igen kvällen, natten, morgondagens möte, onsdags riktiga bodegapremiär och en torsdag med tysklandsresa...

Ha en bra dag!

Söndag!

Jobbhelgen är över och det har varit en helt ok helg. Utgång med Oscars gänget i fredags och en dag i sängen med plåga igår. Länge sedan man tyckte så synd om sig själv, men vem ska man skylla på?! Alkoholen, sig själv eller någon annan? Det är den stora frågan...

Precis hemkommen från en fika och en underbar sommarpromenad borta i Södra Näs. Maten står på spisen och vad som händer ikväll är lite oklart men det kommer nog bli en myssöndag i alla ära.

Ha en trevlig kväll!

Ledig fredag!

Just precis, idag är det en sådan. Ska packa ihop lilla väskan och bege mig upp till längan där vår lille Simon nu mera håller till i alla fall i sommar. Vad som händer där efter det återstår att se, kvällen kommer i alla fall att avslutas på bodegan, det är en sak som är säker :)

Ha en bra kväll!

Upptagen kvinna!

Nu börjar man att känna på det. Sommarens tempo har inte på något sätt börjat än men passens längde rullar sakta på. Jobbade först 13-20 och sedan 21-01 idag, helt ok! Det värsta är väl ändå när man kommer hem och tror att man är jättetrött och det visar sig att så är inte fallet, men men sånt är livet.

Hade en kanon mysig gårdag med sis och kusin, mycket kioskande med ibland får man unna sig det med.

Imorgon är det promenad som gäller och sedan ledighet och utgång med Oscarsgänget, ska bli sjukt kul att träffas tillsammans med dem igen och vara en av de gänget.

Sov gott!

Det blir en dag på stranden..

Ja det är just vad det blir det. Sololjan, badkläderna och handdukarna ligger framme och bara väntar på att bli användt. Sis och kusinen Emma kommer ner idag för att fira Emmas 20 års dag och vädret kunde ju inte bli bättre. Blir en dag på stranden med sol, en shoppingtur i stan och planerna för kvällen är lite oklar men det ska nog lösa sig.

Ställde klockan tidigt imorse och gick en härlig promenad med Sara och sedan en mysefrukost på det.

Ha en bra dag!

Sängliggardag!

Nu är klockan snart kvart över nio, (21.15) och jag inser att denna dag har varit SJUKT meningslös egentligen men kroppen har i alla fall fått vila. Har spenderat 98% av dagen timmar i sängen framför tv. Det är ju fotbolls VM i Sydafrika nu så det är liksom fotboll på tvn hela tiden och hur kul är inte det. Nu är det halvlek i matchen Brasilien - Nordkorea t.ex.

Imorgon ringer klockan yber tidigt för en härlig morgonpromenad med Sara. Under förmiddagen kommer sedan sis och kusinen ner för att sola, bada, mysa m.m.

Ha en trevlig kväll! 

Ledighet..

Och vad gör man...??

Jo det ska jag tala om för er, det är fotbolls VM på tv så framför tv:n kommer HELA denna dagen att spenderas. Ska dra till Kvantum en sväng och ladda upp för dagen och kvällen. Glass är alltid gott :P

Igår vad det student, så då var vi en sväng hos Simon innan det var jobb på studentavslutningen på Oscars. Hela vid 2 inatt och i bilen hem slog mig tanken tvätten?! Ja just det, eftersom jag tvättade hela dagen igår var också tvättstugan helt full med nytvättad tvätt som skulle tas om hand eftersom grannen som tvättar nu idag kanske inte skulle uppskatta om alla mina kläder hängde där, så det var väl bara att ta hand om det. Älskar verkligen min lya upp över allt annat, men en disk och en tvättmaskin är något som man saknar. Det får bli prio ETT i nästa bostad.




Lite bilder från söndagsbal på Sociten..

Oliwia & Simon, Adam & Olivia, Yusuf & hans tjej, Jakob & Hanna och Ludde & Olivia

Slutet är nära..

Ja det kan man säga i dubbelbemärkelse. Ska iväg och fira Simons student, tar alltså steget från skolvärlden ut i vuxenvärlden. Grattis vännen och lycka till i framtiden.

Jobbar det sista passen för några dagar och ledigheten står vid dörren. Ska bli SÅÅÅÅ skönt att bara kunna vara ledig och framförallt inte ha en massa måste och tider att passa :)

Nu ska jag återgå till spegeln!

/K

Söndag..

Helgen är snart över och idag blir det Bal för hela slanten. Pass nummer 5 denna helg. Gick av tidigt igår och tog därför en välförtjönt öl, träffade en massa både nya och gammla vänner innan sängen kallade. Äntligen fick man sova ut och äntligen känner jag mig lite pigg igen.

Duschen är nästa stopp innan det blir en söndagsdejt på Pagan därefter bär det av till mitt nya hem Sociten.

Ha en bra dag!

Fredag, veckoslut...

Men för min del bara en början på det hela. Hade en mycket lugn kväll igår, kanske dock inte så konstigt eftersom hela Varberg i stort sett regnade bort. Men det är inte mycket att göra åt!

Ska snart överlämna min kropp och själ till Oliwia för ett tag som ska ta hand om mig och se till att man får ett litet sommarlyft förhoppningsvis :)

Ikväll blir det jobb igen, startar redan klockan 19 ikväll. Huvudet är just nu mer än fullstankat, både med jobb men mycket annat med. Säger som syrran, det kan vi ta en annan gång eller kanske inte alls :)

Ha en bra dag!

Återigen på ett tåg!

Denna gång på ett tåg som tar oss till Marks kommun. Kusinen tar studenten och det måste ju självklart firar med buller och bong :) efter det startar en helg med MYCKET jobb. Torsdag blir det bodegan 21-02, Fredag först klippning och färgning hos oliwia, lördag jobb 12-16 och 21-03, Söndag bal för studenterna och jobb 15-02 och slutligen Simons student på måndag och jobb 21-03. Sedan blir det lite ledighet innan vi går på det igen :) Ha en trevlig dag!

KALMAR!

Bilderna talar för sig själva....



Haft några underbara dagar i Kalmar....

Underbara Kalmar

Sitter nu åter igen på tåget son denna gång tar mig från underbara kalmar till lilla varberg. Saknar redan Malin och Stefan, alltid lika kul att vara här. Efter besök på lite av vara här i kalmar och igår ett tripp till öland så är man mycket nöjd med detta besök. Kommer tillbaka till en lägenhet som är i stort behov av städning och en massa saker att ta hand om. Packa upp och packa nytt, för imorgon blir det en snabb visit hem igen och student hos kusinen. Nu återstår det dock 4,5 timma på olika tåg och sedan varberg nästa! Ha en bra dag!

Lille semester...

Helgen är över. Blev bättre än väntat, en ledig lördag med fest tillsammans med gamla vännerna och en massa nya. Bra kalas och mycket gott sällskap, alltså en trevlig helg :) Packade väskan (läs slängde ihop allt jag ägde) i lilla väskan och tog bussen för att övernatta hos underbara Sandra innan färden vidare med tåg till Kalmar skulle gå. Så nu är man framme i kalmar hos Malin och Stefan, kommer att spendera några dagar här innan allt där hemma kör igång på allvar igen. Imorgon kan det bli en tripp till öland om inte annat ska stefans nya grill användas och en flaska rose ska korkas upp. Sov gott alla ni!

....

Tvätten är nu tvättad och händer på tork....
6 jobb är sökta på olika förskolor inför hösten...
Solen står högt på himmeln och snart blir det ut och promenera en stund innan solen vid ankaret väntar...

Effektivitet..

Tidig morgon. Tvättmaskinen är igång. Solen lyser och himmeln är blå. Först promenaden är avklarad och frukosten i magen. Disken står och SKRIKER i köket och Jossan är på ingång om 2 timmar. Ytterligare en promenad och BEACHEN dagen lång. Kvällspass, 10 timmar. 17-03 Sociten & Bodegan.

Rätt struktur på dagen får du också gjort det du vill..

Ryssvärmen..

Ja de är så de kallar sommarvärmen som är ute nu. helt sjukt varmt det är men varför klaga det är ju bara att ta tillvara på det och njuta :)

Ikväll är det jobb på Bodegan igen som gäller men innan dess blir det en kik på alla de vacka pojkarna och flickorna som ska på bal idag. Har insett att tiden som återstår av denna månaden är fullspäckad med roliga saker så som studenter, baler, en resa till Kalmar, mycket jobb, midsommarafton och förhoppningsvis mycket fint väder...

Nu har du fått din plats där du kan finns vila och ro,
i våra hjärtan du alltid kommer att bo. Vila i Frid Morfar ♥

Målsättningar och diskussioner..

Vilken dag! Är helt slut i huvudet efter alla diskussioner om målsättningar denna dag.

Är nu hemma hos familjen och kommer att spendera tiden här fram tills någongång under torsdag, innan det blir att bege sig till Varberg igen och köra helgens 3 dagars pass på Bodegan..

Lev väl alla glada!


RSS 2.0